TÜBİTAK PROJE ÖDEMELERİ

Üniversitemiz 2018 yılından itibaren Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemine (BKMYBS) geçmiş bulunmaktadır. Bilindiği üzere TÜBİTAK Projelerinde,  Proje Yürütücüsü aynı zamanda  ‘Harcama Yetkilisi’ olarak da görev almaktadır.  Yeni sistemde harcama yetkilileri ve gerçekleştirme görevlilerinin görevlendirmelerinin yapılabilmesi için maliyekimlik@muhasebat.gov.tr  adresinden kurumsal mail adresinize gelen Kimlik Yönetim Sistemi Parola Aktivasyonunu  şu anda TÜBİTAK Proje Yürütücüsü ve gerçekleştirme görevlisi  olan tüm akademisyenlerin gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Ödemeler ile ilgili işlemlerin başlatılabilmesi için şifrelerinizi oluşturmanızı önemle rica ederiz.